how to create your own website for free

O nama

Ovim putem Vas želimo informirati o našem poduzeću Servisi ceste d.o.o., samim konceptom djelovanja, širokom paletom proizvoda i usluga, te visoko postavljenim standardima kvalitete i odgovornosti prema klijentima. Poduzeće je osnovano od matičnog poduzeća „CESTE“ d.d., 2014.godine.

Cjelokupan razvoj i poslovni uspjeh utemeljen je na partnerskom pristupu našim klijentima, usvajanju novih znanja, uz stalno ulaganje u nove tehnologije. Iste postulate u poslovanju implementirali smo u našu firmu kćer "Servisi ceste" d.o.o., koja Vam je spremna pružiti usluge radova održavanja i servisa Vaših vozila, te prodaju rezervnih dijelova.

Primarna djelatnost je servis teretnog programa (kamioni, prikolice i poluprikolice), poluteretnog programa (kombi vozila) i osobnog programa (osobna vozila)

O kvaliteti naših usluga najbolje svjedoči dugogodišnje prisustvo na tržištu kroz matično poduzeća „CESTE“ d.d., cjelokupni vozni park je servisiran od zaposlenika koji su na raspolaganju u poduzeću Servisi ceste d.o.o.


Ono čime želimo steći Vaše povjerenje je nivo opremljenosti samoga servisa kao i stručnosti osoblja i asortiman rezervnih dijelova.

 • šest ukopnih škarastih dizalica nosivosti od 15 tona
 • ulaz sa ispitnom grabom, na kojoj su valjci za ispitivanje sile kočenja na osovinama, kao i ploče za ispitivanje ovjesa
 • suvremena Bosch dijagnostika KTS 900 za teretna vozila i prikolice, dijagnostika za poluteretni i osobni program
 • uređaj za punjenje klime i ispitivanje ispravnosti klima uređaja u svim vozilima
 • trgovina rezervnih dijelova u sklopu servisa

Servisnu djelatnost obavlja tim od jedanaest stručnih djelatnika. Radi se o mladom stručnom timu od sedam mehaničara, jednog autoelektričara i tri stručna suradnika, koji nudi usluge servisa i to:

 • Otklanjanje kvarova na vozilima uz pomoć suvremene dijagnostike
 • Mehaničarske usluge teretnog, poluteretnog i osobnog programa
 • Redovni servisi vozila
 • Stručni savjeti i pomoć korisnicima servisa
 • Servis klima uređaja na svim vozilima
 • Prodaja rezervnih dijelova
 • GEOMETRIJA KOTAČA ZA VOZILA IZ TERETNOG I POLUTERETNOG PROGRAMA (tzv. OPTIKA KOTAČA)

Željeli bismo s Vama započeti ili nastaviti uspješnu poslovnu suradnju. Naša brzina i pouzdanost najbolji su izbor za pružanje spomenutih usluga prvenstveno s profesionalnog aspekta (kvaliteta i količina naših usluga), a naravno i s ekonomske strane (cijena, uvjeti i načini plaćanja).

Vjerujemo kako ćemo našim znanjem te kvalitetnim i cjenovno konkurentnom uslugom unaprijediti poslovanje Vaše cijenjene tvrtke.

Za sada, unastavku, nabrojati će mo samo neke od naših zadovoljnih klijenata: CESTE d.d.; KAMEN SIRAČ d.d.; JAMNICA PLUS d.o.o.; KUDUMIJA d.o.o.; ŠPAR d.o.o. Bjelovar; DOM ZDRAVLJA Bjelovarsko-bilogorske županije; HEP-ODS d.o.o. Bjelovar; NACIONAL d.o.o.; TROHA-DIL d.o.o.; MEPAS d.o.o.; KOMUNALAC Bjelovar; VODNE USLUGE Bjelovar; VETERINARSKA STANICA Bjelovar; JAVNA VATROGASNA POSTROJBA Bjelovar; STIMO d.o.o.; AGROMEHANIKA d.o.o.; GERMANIA SPORT d.o.o.; PPK d.o.o. Bjelovar i mnogi drugi.


Za sve dodatne informacije stojimo Vam na raspolaganju.

NAŠI KLIJENTI

U nastavku Vam predstavljamo samo neke od naših zadovoljnih klijenata i partnera

Mobirise

SERVISI CESTE d.o.o.

OIB: 08418571218  

Kontakt informacije

Severin 71/J

43274 Severin

info@servisi-ceste.hr

+385 (43) 716 931 (CENTRALA)

Posjetite našu Facebook stranicu

Radno vrijeme

Ponedjeljak - Petak        7,00 - 15,00

SUBOTOM, NEDJELJOM I PRAZNIKOM

                        NE RADIMO